OPAL

OpPIS® je Opalov poslovno informacijski sistem (računalniški program - računovodski program) namenjen celoviti in uspešni podpori podjetjem pri njihovem poslovanju

Splošna predstavitev modulov

Opal-ov Poslovno Informacijski Sistem je računalniški program (računovodski program), ki je sestavljen iz med sabo povezanih modulov.

Celota zajema:

Poleg teh programov OpPIS zajema tudi nekaj dodatnih specializiranih modulov kot so:

Kontakt - Računovodski servis BIL-MON d.o.o. Prav tako omogoča izdelavo in pregled analiz podatkov v Direktorskem informacijskem sistemu (OLAP). Omogoča pripravo statističnih poročil blagovne menjave med državami članicami EU - INTRASTAT. Pri načrtovanju OpPIS-a smo skrbeli, da se vsak podatek vnese v sistem le enkrat, potem pa sistem poskrbi, da se prenese na vsa mesta kjer mora nastopati.

Tako je OpPIS sodobna aplikacija, ki s pridom izkorišča tudi nove možnosti, ki jih je prinesla internetna tehnologija. OpPIS se lahko povezuje s programi raznih programerskih hiš, ki imajo izdelane prenose izdanih, nekatere tudi prejetih računov v naše davčne evidence ali pa le knjižb v naše finance. Poleg tega zna opravljati sinhronizacije podatkov s spletnimi strežniki.Stopite v stik z nami!

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!